PIZZA & MORE LEIDEN

PIZZA & MORE LEIDEN Tijd voor pizza!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & More Leiden. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2022 om 16:36 Pizza heerlijk! Tiramisu bevroren.
28 feb 2022 om 21:37 4 bestellingen gedaan en 3 daarvan verkeerd opgenomen en dus gekregen. Nette mail hierover gestuurd, maar geen reactie, jammer dit.
3 feb 2022 om 11:46 Worst pizza ever tasted. We order simple margherita.
30 jan 2022 om 0:57 Prima, prima bezorger ook
27 jan 2022 om 23:09 Piza werd erg laat geleverd. Smaak was vlak en de xl piza was mager belegd waardoor ik meer korst dan topping heb gegeten.
22 jan 2022 om 19:59 De pizza was erg lekker! Helaas kreeg ik een blikje ‘gewone’ cola hoewel ik zero had besteld dus dit was wel jammer. Verder was het top.
18 jan 2022 om 20:27 Wij hebben echt nog nooit zulke slechte pasta’s gegeten. Het was niet gemaakt met spaghetti maar met bami-slierten, de saus was vreselijk en ook nog de verkeerde pasta ontvangen. Ik raad iedereen af om hier pasta te bestellen!
17 jan 2022 om 20:40 Eten was lauw. Pasta had weinig smaak en de pizza was net karton. Sorry voor deze review, maar de bestelling was totaal niet naar verwachting. Bezorging was wel top. Niet dat het erg snel was ofz. Aardige jongen, niks op aan te merken. Strijder!
17 jan 2022 om 7:42 Nu al 3x op rij twister fries besteld, maar wedges gekregen. Beetje jammer wel. Pizza wel lekker!
7 jan 2022 om 12:09 De pizza’s waren super lekker en kwamen warm aan!
7 jan 2022 om 2:51 Top gegeten, niks op aan te merken!
6 jan 2022 om 20:52 Pizza’s zijn buitengewoon goed. Snelle levering en de bezorger was top!