PIZZA & MORE LEIDEN

PIZZA & MORE LEIDEN Tijd voor pizza!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & More Leiden. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:56 De smaak van de pizza was prima. Lekker heet ook nog. Jammer was alleen dat ik een pizza had met ham, oregano en artisjok. Zowel de oregano als de artisjok ontbraken. Wel extra betaald voor de artisjok.
24 sep 2022 om 9:47 Eten is nooit bezorgd
23 sep 2022 om 22:06 Beetje laat maar zijn goede gasten volgens mij net is de de handel ga zo door elke dag beetje beter worden als bedrijf jullie zij op de goede weg !!!!
17 sep 2022 om 21:13 De pizza die ik heb gegeten was heel lekker en nog warm, zijn 1 van de beste pizza’s die ik zelf heb gegeten en dat zijn geen grappen. Ik ben vanaf nu jullie vaste klant en dat zou zo blijven. ik raad het jullie aan om te gaan bestellen bij hun!
13 sep 2022 om 12:23 Pizza was terrible but delivery was fast.
23 aug 2022 om 21:38 Het duurde erg lang en volgens de app zou de bestelling er al moeten zijn. Uiteindelijk kwam het na bijna 1,5 uur. Maar de pizza was erg lekker!
20 aug 2022 om 23:17 Heerlijk! Lekkere pizza en pasta. Bezorging kwam niet overeen met de geschatte bezorgtijd, die is niet actueel. Maar heerlijk gegeten en prima bezorgtijd voor de zaterdagavond!
20 aug 2022 om 22:03 Vriendelijk personeel! bezorger liep zonder moeite 4 trappen naar boven en de pizza's waren heerlijk warm. Genoten!
13 aug 2022 om 19:53 Really appreciated being told that the delivery would be late because of the extreme heat. Food veery good.
12 aug 2022 om 21:14 Helaas een uur moeten wachten op onze pizza's, die overigens wel goed warm aankwamen. Lekkere pizza maar niet echt ruim belegd.
11 aug 2022 om 21:32 Pizza duurde veel te lang voordat het aankwam. Zat anderhalf uur te wachten
21 jul 2022 om 20:44 Duurt lang