PIZZA & MORE LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & More Leiden. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 11:40 tweede keer dat ik hier bestel en het zijn prima pizza bakkers er zit alleen geen smaak aan
28 jan 2023 om 20:17 Perfect ! Heerlijke paste en precies optijd klaar toen ik binnen kwam !
26 jan 2023 om 21:47 Ik heb een heerlijke pizza gegeten, gemaakt door een leuke kale man! Groetjes
21 jan 2023 om 22:35 Perfect.
13 jan 2023 om 21:17 Lekkere, goedkope pasta's, maar helaas hadden ze een gigantische bestelling, waardoor het 2 uur duurde voor het er was. Om dit te weten te komen moest ik 2x bellen. Ze gaven wel twee ijsjes er gratis bij
11 jan 2023 om 3:22 Eten was goed warm en lekker, niks op aan te merken !
9 jan 2023 om 17:53 Ik heb weer kunnen genieten van een heerlijke pizza en een milkshake, daarnaast zijn de pasta’s ook een aanrader. Ik vind ze persoonlijk beter dan die van Pavarotti!
7 jan 2023 om 22:08 Warm bezorgd super lekker eten
5 jan 2023 om 19:18 Het eten is super lekker! Vaker al binnen gestapt om wat te halen en smaakt altijd even goed! Ook wel eens besteld en de bezorgtijd is goed! Optijd klaar en heerlijk warm en vers !
5 jan 2023 om 0:53 Heerlijk gegeten ! Snap negative reviews niet
23 dec 2022 om 11:40 My first time ordering and probably the last time. The pasta didn’t really taste well and there was very little sauce in it. We also waiter longer than it said.
19 dec 2022 om 21:24 Bezorgtijd werd niet geupdate. Na een uur heb ik gebeld omdat het er nog steeds niet, toen werd verteld dat de pizza er over 10 minuten zou zijn. Na ruim 30 minuten was hij er dan. Het deeg was flauw en de kaas niet lekker